Julkaistu

Kevät potkii kuvittajaa persuksille

Kevät potkii kuvittajaa persuksille

Kuka on kuullut kun taiteilija tai kuvittaja ym. sanoo että luonto antaa innostuksen tekemiselle. Tai että kun menee metsään niin sieltä niitä ideoita saa ihan vaan tallustelemalla ja olemalla hiljaa ja pyrkimällä olemaan ajattelematta mitään. 

Onkohan näin..

Rakastan luontoa mutta eihän se nyt joka kerta tuota läjäpäin uusia kuvituksia. Välillä on pitkiä aikoja kun mitään ei vaan tapahdu. Ihan saa rampata vaikka yötä myöden metsässä ja pah, ollaan lähtöruudussa edelleen.

Jokainen haastattelu kun musta on tehty, pitää sisällään myös tuon toteamuksen, vaikka aina se mua naurattaakin. Ois jotenkin persoonallisempaa sanoa että menen vaikka kirppikselle tai autokorjaamoon ja tulen sieltä into piukeena, pää uusia ajatuksia täynnä ulos.

………………………………

Mutta sitten, yhtäkkiä ja pyytämättä tulee kevät, pikkuhiljaa korkeammalle kipuava aurinko ja poskipäitä koristavat pisamat. Maasta puskevat ensimmäiset vihreät ja puihin voimalla työntyvät silmut.

Ja sitten saapuu linnut! Punarinta, peippo, västäräkki ja taivaalla lentonäytöksiään tekevät kiurut ja töyhtöhyypät. Tuntuu että jo pelkät äänet saa piirtokäden heräämään!

Tässä toki on ongelmana se ettei malta mennä sisälle piirtämään kun pitää nauttia jokaisesta valonsäteestä ja uudesta lajista mitä kevät meille tarjoaa. 

Keväällä kaikki on ihmeellistä ja uutta. Sen tajuaa viimeistään kesäkuussa kun huomaa ettei se pulu siinä katuvalon tolpan nokassa saakaan enää sydäntä väpättämään.

Tästä hetkestä pitää ottaa siis kaikki irti!! 

Me käytiin ottamassa taas kevättä vastaan Utön saarella, mihin muuttolinnut saapuvat hivenen ennen kuin mantereelle. Saaressa on muuttolintujen lisäksi tietysti myös paljon lintuharrastajia. On kivaa seurata miten kokeneinkin lintumies sulaa kevään ensimmäisen kirjosiepon edessä, tai vaikka västäräkin. Se tietty pieni lintunen saa joka kevät leveän hymyn huulille ja onnentunteen rinnuksiin.

Viime keväänä vuosi sitten kun olin saaressa, piirsin yllä olevan peipon. En ollut sinä keväänä peippoa vielä nähnyt mutta tiesin sen pian jo tulevan. Joskus siis jo kevään “haistaminenkin” voi saada kuvia aikaiseksi.

Nyt siis piirtämään!

– Kaisa –

Julkaistu

Tulostettava kortti ystävälle

ystävänpäiväkortit
tulostettava ystävänpäiväkortti

oot tosi kiva!

Tässä on minulta pieni lahja Sinulle ystäväni.

Tulostettava ja/tai väritettävä kortti ystävälle!

Tallenna kuva koneelle ja voit tulostaa kortin joko väritettävänä mustavalkoisena tai valmiiksi minun värittämänä. Voit lähettää kortin myös sähköisesti.

Kortin koko on A6 eli 105 x148mm ja muodossa PNG. Tulosta kortti askartelukartongille.

Muistathan että kortti on tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Kaupallisessa tarkoituksessa kortin käyttö on kielletty.

Sydämellisin terkuin Kaisa

muistathan seurata Bedaprintiä

instassa ja Facebookissa

ja tilaamalla uutiskirjeen saat maltillisin väliajoin infoa uutuuksista ja muista kivoista jutuista!

uutiskirje

Julkaistu

Kortti Superisille!

Tulosta isänpäiväkortti

Jokainen isä, isi, vaari, taata, pappa, ukki, ukko ja faija ansaitsee kortin, jossa komeilee Puupponen. P Puupponen.

Puupposella on haaveileva tipu pään päällä ja paidassa lukee superisi!!

Kortin voi antaa nyt isänpäivänä tai vaikka ihan normi arkena ihanaa isiä ilahduttamaan!

Tulosta A6 kokoinen kortti alta, ole hyvä!

Mukavaa syksyä ja talven odottelua!

ja tietenkin onnittelut kaikille Superisille!

Kaisa

Julkaistu

Kukkaloistoa -kirjontamalli ja muuta uutta

Ihana kesäkuu, juhannus ja kukkaset. Kesä siis parhaimmillaan!

Mikä on sun lemppari kesäkäsityö? Mulla se on tietysti on kirjonta. Saatoit jopa arvata 🙂 Kevyt, puuvillaa, pellavaa ja heleissä sävyissä.

Lisäilin juuri verkkokauppaan ihanan `kukkaloistoa´ kirjontakankaan ja siihen sopivat langat. Kukkaloistoa on saatavilla ainoastaan erillisenä kankaana, ei pakettina kuten omaa kotia ja mustarastasta. Lisäsin verkkikseen nyt myös erikseen langat näihin kolmeen kirjontaan ja lisäksi voit ostaa erikseen myös kirjontakehykset. Menikö sekavaksi?

Valmiita kaiken kattavia paketteja on siis tällä hetkellä mustarastas, kukkameri, viherseinä, viherpeukalo ja uutuus oma koti.

Näitä kaikkia plus muutamaa muuta mallia saa myös pelkkänä kankaana.

Ja kolmeen kankaaseen saa lisäksi myös langat, eli mustarastaaseen, omaan kotiin ja kukkaloistoon.

Voit aina laittaa minulle myös viestiä epäselvissä tapauksissa ja tottakai esittää toiveita.

Aurinkoista keskikesää Sinulle!

Terkuin Kaisa

Muistathan seurata Bedaa myös instagramissa , siellä näet eniten!