fbpx

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Päivitetty 23.1 2021

REKISTERINPITÄJÄ

Kaisa Salmiosalo tmi

1306479-1

Humalistonkatu 3

20100 Turku

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Kaisa Salmiosalo

kaisa@bedaprint.fi

REKISTERIN NIMI

Bedaprintin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Bedaprintille. Henkilö on Bedaprintin nettikaupan asiakas, ostanut Bedaprintin tuotteita ja palveluita ja/tai osallistuu arvontaan tai tapahtumaan.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Bedaprintin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Bedaprintin toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkossa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Bedaprintin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Bedaprint käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita (mailchimp-sähköpostiohjelma)

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Bedaprint voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tiedot on salasanasuojattu kahdesti sekä lukitussa tilassa rekisterinpitäjän toimistossa.