Kiitos että olet siinä!

haluan kertoa itsestäni ja Bedaprintistä Sinulle jotain 

Bedaprint sai alkunsa reilu vuosi sitten kun valmistuin kuvittajaksi parin vuoden opintojen jälkeen. Olen tästä uudesta ammatistani hyvin iloinen ja ylpeä! Koulutuksesta sain oppeja juuri siihen, mitä tarvitsen, kun jatkojalostan omat kuvitukseni digitaaliseen muotoon.

Olin jo pitkään haaveillut jostain vastaavasta koulutuksesta, kunnes se sitten ihan vahingossa tuli eteeni facebookissa. Kiitos tästä vielä Pirjo, kun olit tykännyt kyseisen koulun sivuista ja näin se päätyi minunkin silmiini.

 Tästä aukeni taivas!

Vuodessa olen saanut tehdä jo lukemattomia, aivan mahtavia projekteja. Olen suunnitellut nettisivuille visuaalista ilmettä, suunnitellut mainoksia, käyntikortteja, julisteita. Olen suunnitellut ikkunateippauksia, ja tekeillä on kankaita, rintanappeja ja voi, vaikka mitä! Teen siis suunnittelua  yrityksille, mutta myös yksityisille!! ethän siis epäröi ottaa yhteyttä jos haluat vaikka yksilölliset kutsukortit sukujuhliisi tai häihin yhdenmukaiset menyyt ja paikkakortit. Haluan auttaa! 

Suuressa roolissa on kuitenkin omien mallistojen suunnittelu. etunenässä tulevat huikean vastaanoton saaneet lintuprintit. (Lintuja tulee kevääksi lisää!) Muita tuotteita ovat mm. postikortit, vihkot ja vielä suunnitteluvaiheessa olevat Beda´s embroidery-kirjontamallit. Olen aina ollut kova tyttö tekemään käsitöitä ja olisi siksikin aivan huikeaa saada tämä tuote markkinoille.

Työhuoneeni sijaitsee Kuusistossa, kotini yhteydessä. Kuusisto on pienehkö saari, oikeastaan ensimmäinen saari kun mantereelta lähdetään kohti turunmaan saaristoa, Paraista ja Nauvoa. Kuusisto on minulle tärkeä paikka ja tunnen ympäröivän luonnon auttavan minua suuresti, kun suunnittelen uutta. 

toinen työpisteeni onkin Turussa, Humalistonkatu kolmosessa. siellä pyöritän kampaamoa. kyllä. Minulla on siis kaksi ammattia. Kampaaja ja kuvittaja. Molemmat hyvin visuaalisia aloja. Molempia töitä rakastan, ja kumpaakin teen 2-3päivää viikossa. Kampaamoyrittäjänä olen toiminut jo 21 vuotta.

Hiushuone toimii myös Bedaprintin tukikohtana ja koko painotuotteiden valikoiman löydätkin sieltä. Tule ihmeessä käymään, ja halutessasi voit tiedustella ensin, milloin olen paikalla, jos tulet vaikka kauempaa.

Tätä monesti ihmetellään kun kampaaja piirtelee ja kuvittaja yhtäkkiä leikkaakin hiuksia. Miten riittää aika ja miten nämä työt yhdistetään. Mutta itse tunnen olevani etuoikeutettu, kun voin toteuttaa itseäni molemmin tavoin. Kuvittajan työ on enemmän itsenäistä ja yksinäistäkin tekemistä ja kampaamossa saan palvella asiakkaita ja olla sosiaalinen. hyvä kombo! ja kampaamon asiakkaille suuri kiitos että jaksavat kannustaa ja kuunnella ja visioida. Ja innostua mun kanssa aina uudestaan ja uudestaan. Ootte mahtavia!

eräs läheiseni juuri sanoi; “taidat elää unelmaasi”

 No aivan varmasti!

mitä muuta voisin Sinulle kertoa? 

..että suosikkivärejäni ovat hempeä punainen, okra ja musta

..että nukun kesät talvet villasukat jalassa

..että innostun nollasta sataan, vähän liiankin usein

..että kymmenen vuotta sitten en uskonut koskaan tarvtsevani tietokonetta ja käytin kampaamossa itsepintaisesti pankkikorttihöylää! siis kuka oikeasti enää muistaa sen mankelin!

..että pikakahvi hakkaa mennentullen suodatinkahvin

..että yrittäjyystesteissä saan aina hylätyn! kuvittelen kai että visuaalisuudellakin voi elää

..että minulle tärkeitä asioita ovat luonto, metsä, eläimet, saaristo, vaellukset, norja, vuodenajat, ekologisuus, hiljaisuus, muistot, koti, perhe..

 

Toivottavasti sait jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä teen. ja muista, että aina kannattaa kysyä! Keksitään ja ideoidaan yhdessä!

jos haluat tietää mistä nimi Bedaprint tulee, voit käydä lukemassa sen sivuiltani kohdasta tarina.

 

Kiitos vielä kun olet mukana!

Alla näet kanavat

 joissa voit seurata 

mitä tapahtuu seuraavaksi.

instagramissa taidan olla aktiivisin. 

Tykkää, jaa, 

kommentoi!

 

terkuin,

 

 

kaisa@bedaprint.fi

seuraa minua seuraavissa kanavissa